Profel Oy - www.profel.fi

alkuun / in english

Profel

tuotteet

Etusivu >> Tuotteet >> Muut tuotteet ja lisävarusteet
uAMP esivahvistin

Profel µ-AMP esivahvistin - aktiiviääntä helposti

µ-AMP kaksikanavainen esivahvistin on suunniteltu helpottamaan erityyppisten äänilähteiden liittämistä aktiivikaiuttimiin.

Esivahvistin voi käsitellä esimerkiksi tietokoneen, DigiTV:n, CD- tai MP3-soittimien linjatasoista signaalia sekä muuttaa vahvistimien kaiutinulostulot aktivikaiuttimille yhteensopivaksi.

µ-AMP vahvistimen avulla voidaan säätää äänenvoimakkuutta ja ohjata useita äänilähteitä suoraan aktiivikaiuttimille.

Hifimaailma suosittelemmeProfel µ-AMP ja Pro Audio 31i Hifimaailman kokeilussa - "Älykästä mekaniikkaa"(2010/6). - lue koko teksti (255KB, PDF).

µ-AMP ominaisuudet

u-AMPHifimaailman kokeilussa

u-AMP musta valkoinen hopea

Kaiutinvärivaihtoehdot

Profel kaiutinkotelot ovat materiaalia MDF tai massiivipuu koivu. Kotelon viimeistelyn eri vaihtoehdot ovat luonnollisesti riippuvaisia kotelon materiaalista.

Erikoistilauksena valmistamme myös muita väri- ja viimeistelyvaihtoehtoja (esim. kiiltävä pinta) sekä MDF että koivukoteloihin. Värejä voi tilata värivalmistajien värikoodeilla tai myös mallin perusteella. Erikoistilausten toimitusajat poikkeavat vakiotuotteista. Lisätietoja väreistä suoraan valmistajalta puhelimitse tai sähköpostilla.

mustavalkoinenhopeakoivukirsikka

HUOM! Värit voivat poiketa kuvissa esitetyistä valaistusolosuhteiden ja luonnollisen vaihtelun mukaan.

PA31iUutuustuote PA31i ja muutama esimerkkivärivaihtoehto

Kaiutinjalustat ja seinä-/ kattokiinnikkeet

Profel valmistaa omien kaiutinmallien kanssa yhteensopivat kaiutinjalustat sekä pienempien mallien kanssa yhteensopivia seinä- / kattokiinnikkeitä.

Jalustan erikoisuus on sisäänrakenettu johdotus, joka helpottaa kaiuttimien liittämistä sekä poistaa roikkuvien ja epäsiistien johtojen ongelmaa. Akttiivikaiutimien jaloissa signaalijohdon lisäksi on myös sisäänrakennettu sähköjohto.

Jalusta on saatavana malleihin: kaikki Pro Audio ja Classic mallit

etusuojaseinäkiinnikeseinäkiinnike

jalustajalustajalusta