Profel Oy - www.profel.fi

alkuun / in english

profel
aktiivi- ja
passiivikaiuttimet

tuotteet

Etusivu >> Tuotteet

Profel kaiuttimet studio- ja kotikäyttöön

Profel kaiuttimet valmistuvat käsityönä korkealaatuisista komponenteista ja edustavat suomalaista korkeatasoista kaiutinosaamista. Tuoteidemme taustalla on vuosikymmenien kokemus elektroniikan ja äänentoiston alalla. Tuotevalikoimamme on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita ja käyttötilanteiden vaatimuksia.

Kaikkien tuotannossa olevien aktiivikaiutinmallien tekniset tiedot - Profel mallisto 2015 (pdf)

Tuoteryhmät

deco Nuovo High End aktiivikaiuttimet

Profel Nuovo sarja edustaa high end aktiivikaiuttimia joissa yhdistyy design ja korkeatasoinen tekniikka. Profel Nuovo aktiivikaiutimet ovat suunniteltu studiomallien tinkkimättömällä äänenlaadulla olohuoneen äänentoiston keskipisteeseen.

Lue lisää Nuovo sarjasta ...

Profel Pro Studio

deco Pro Studio aktiivikaiuttimet

Profel Pro Studio aktiivikaiutinsarja on suunniteltu studioiden vaativaan työympäristöön. Mallisto sisältää monipuolisia vaihtoehtoja eri sovellusalueille. Studio-sarja kaiuttimet sopivat hyvin myös kodin viihdekäyttöön, vaativaan muusiikkikuunteluun tai kotiteatteriin.

Studio-sarjan kaiuttimissa kaikki tuloliitennät ovat balansoituja, kaiuttimissa on mm. huonetilasäädöt, magneetti- ja radiohäiriösuojaus.

Lue lisää Pro Studio sarjasta ...

Profel Pro Studio

deco Pro Audio aktiivikaiuttimet

Profel Pro Audio aktiivikaiutinsarja on suunniteltu kotikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen. Pro Audio-sarjan kaiuttimien äänenlaatu vastaa studiosarjan tuotteita, mutta säätömahdollisuuksia on vähemmän ja suunnittelussa on otettu huomioon helppo liitettävyys kodin viihdelaitteisiin (RCA signaalituloliitäntä) ja käytön vaivattomuus.

Lue lisää Pro Audio sarjasta ...

Profel Pro Audio

deco Muut tuotteet

Profel Classic - passiivikaiuttimet perinteisiin hifi- ja kotiteatterijärjestelmiin

Lue lisää...

µ-AMP kaksikanavainen esivahvistin - edullinen ratkaisu aktiivikaiuttimen kytkämiseen äänentoistolaitteistoon tilanteessa kuin tilantessa.

Lue lisää...

Profel kaiutinjalat ja seinä-/ kattokiinnikkeet
Lue lisää...

Värivaihtoehdot ja lisätilausvärit
Lue lisää...

Profel